Kreiranje susedstva

Susedstvo je održiva i multifunckionalna celina u kojoj vredi živeti.

Stvaranje zajednica je jedna od glavnih odrednica Zabriskie pristupa.

KREIRANJE-SUSEDSTVA

Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu i raznovrsnoj ekspertizi, naša rešenja uvek uključuju interakciju tri ključna faktora: umetnosti, tehnologije i ekonomije. Naš pristup kreiranju susedstva reaguje na specifične funkcionalne zahteve, raspoloživi budžet, društveni kontekst i ekološki pristup u rešavanju svih izazova. Od faze koncepta do izvođenja, akcenat stavljamo na traganje za elegantnim rešenjima koja su funkcionalno inteligentna, ekonomski i ekološki održiva, prilagođena klijentu i osetljiva na potrebe zajednice.

Koristeći najnovije tehnologije i multidisciplinarni pristup, obraćamo posebnu pažnju na osunčanost stanova, provetrenost kompleksa, akustični komfor, ekološki koncept susedstva i prostorne sadržaje. Naši projekti pokrivaju svaki aspekt života i rada kako bismo kreirali inovativna i održiva naselja puna života.

Prioriteti pri planiranju su pristupačnost, primenjeni materijali, fleksibilnost i umrežavanje javnih površina i ruta koje su posebno značajne za održivost kompleksa. Bilo da govorimo o projektu na nivou naselja ili za deo grada, ove teme su relevantne u svim razmerama.

Primeri projekata

Pogledajte još ekspertiza

Iskustvo + Dizajn radnog prostora

Prvoklasni dizajn kombinuje funkcionalnost i estetiku na način koji iskustvo upotrebe prostora čini jednostavnim, a sveobuhvatan utisak nezaboravnim...

Više

Konsalting

Kako bi se postigla tačnost i pravovremenost investicionih odluka, optimalna dinamika ulaganja kapitala i optimizacija projektnih procesa su ključne.

Više

Landscape + Urban design

Pristupačna, privlačna i usklađena mesta koja su savršeno uklopljena u fizički i kulturni kontekst lokacije su dobro dizajnirani prostori, živi i urbani...

Više

Održivost

Svest o važnosti arhitekture i građevinarstva u očuvanju životne sredine negujemo kao ključnu vrednost u radu

Više

Transformacije

Kada razmišljamo o održivosti, ekologiji, inovativnim tehnološkim pristupima i merama koje treba preduzeti...

Više